...Blackbox har ett brett utbud av tjänster. Tillsammans kan vi ta fram vad just du behöver för ditt event.

LIVESÄNDNING

Blackbox levererar en helhetslösning för din sändning. Vi erbjuder filmning, streaming, vinjetter, grafik, ljud- och ljusteknik, dekor och postproduktion, alltid med vår engagerade och yrkeskunniga personal.

Oavsett om du vill streama från ditt kontor eller en eventlokal kan Blackbox hjälpa dig. Du arbetar tillsammans med en av våra projektledare som rekommenderar den bästa lösningen för att streama ditt event.

Bildproducent sitter vid teknisk arbetsstation
Kameraman filmar stor scen med publik

EVENTPRODUKTION

Att arrangera ett event kan vara stressfullt, oavsett om det är en konferens, kickoff, jubileumsfest eller prisutdelning. Att jobba tillsammans med en erfaren produktionspartner som Blackbox säkerställer att ditt event blir en succé! 

Blackbox tillhandahåller ljud-och ljussystem av högsta kvalitet. Våra kunniga tekniker är med dig under hela eventet, för att säkerställa att all teknik fungerar felfritt.

FILMPRODUKTION

Fånga din publik med film! 

Rörlig media passar i många sammanhang. Instruktions- och utbildningsfilmer för webben eller dina föreläsningar, dokumentering av event, reklamfilm samt korta filmbudskap anpassade för testimonials och sociala medier är bara några exempel på vad Blackbox kan hjälpa dig med. Med Blackbox samlade erfarenhet och kunnande tar vi din idé och tillsammans skapar vi en produkt som är skräddarsydd för ditt behov.

Fotograf och ljudtekniker filmar talare på byggarbetsplats
Ljudtekniker vid ett mixerbord

LJUDTEKNIK

Från Blackbox hyr du ljudtekniker och ljudsystem av högsta kvalitet. Vi kan ljudsätta allt från digitala möten och föreläsningar, till konferenser med paneldiskussioner och konserter med allt från symfoniorkester till rockband.

Vårt team har god vana av att samarbeta med andra bolag och tekniker, och vi tar med oss Blackbox höga arbetsmoral till alla produktioner vi arbetar på.

PROJEKTLEDNING

Blackbox projektledare är din engagerade samarbetspartner. Vi guidar dig genom hela produktionskedjan, från planering och genomförande till postproduktion. Tillsammans ser vi över helheten och detaljerna, för att säkerställa en leverans av högsta kvalitet. Vi erbjuder projektledning oavsett hur stort eller litet ditt projekt är.

Projektledare pratar med två kunder
Kamera och testkartor

FOTOGRAFI

Dags att ta nya pressbilder eller vill du föreviga ditt event? 

Vi fotograferar talare, mingel och behind the scenes för både webb och print. Passar perfekt när du vill komplettera ditt rörliga material med stillbilder – i sociala medier eller på din hemsida.

DIGITALA VERKTYG

Många års arbete med webbsändningar har gett oss erfarenhet av de flesta plattformar. Vi hjälper dig gärna att hitta det alternativ som passar bäst för ditt event. Önskar du en GDPR-säker sändning, vill ha tittarinteraktivitet med frågestund eller breakout rooms för en livlig onlinediskussion  – vi har lösningen för dig.

Några exempel på plattformar vi regelbundet jobbar med är Youtube, Streamio, Vimeo, Solidtango, Screen9, Mentimeter,  Zoom och LinkedIn.

Telefonskärm som visar olika applikationer
Ljudtekniker riggar trummor

TILLGÄNGLIGHETSANPASSNING

Blackbox har många erbjudanden för att ta ditt event till nästa nivå. Vi erbjuder livetextning samt textning i efterhand. Vill du översätta ditt event till engelska för att nå en bredare publik? Eller önskar du komplettera med teckenspråkstolkning eller syntolkning för att göra ditt event tillgängligt för alla. Vi hjälper gärna till att hitta rätt lösning för ditt event.

REDIGERING

Behöver du hjälp att skapa filmer av eget material? 

Blackbox anpassar din film till olika medier och kompletterar med grafiska element och levererar i önskat format. För TV och reklamfilm eller för webb och sociala medier.

Två skärmar med redigering av video
Studiomiljö med en kameraman och två talare på scen

STUDIO

Välkommen till vår studio i Slakthusområdet Stockholm, anpassad för digitala sändningar utan publik. Studion är fullt utrustad med modern teknik.

Har du andra behov? Vi kommer gärna och bygger upp en studio hos dig eller i en hyrd lokal. I en Blackboxstudio finner du alltid ljud- och ljusutrustning av högsta kvalitet, samt kameror och sändningsutrustning som sköts av Blackbox erfarna personal.

SCENDEKOR

Baserat på er profil utvecklar vi ett koncept med allt från möbler till dekor. Vi hjälper dig skapa atmosfär genom ljusproduktioner utöver det vanliga, backdrop, möbler, mattor och blommor. 

Allt för att ditt event ska stråla, både för publiken på plats och dina digitala deltagare.

Scen med två vita stolar och en matta

Vill du veta mer?

Hör av dig så bokar vi gärna in ett möte